100g miltu, sumaisytu su 1 sauksteliu kepimo milteliu (nubrauktu)
125g sviesto, supjaustyto kubeliais
250g cukraus
2 kiausiniai isplakti sakute
75g kartaus sokolado (arba tiesiog juodo, koki rasi)
100g pakepintu zemes riesutu (galima laisvai apsieiti ir be ju)
Sokolada su sviestu istirpdyti ant garu, leisti jiems atvesti. Tada sudeti cukru, miltus, kiausus, ir riesutus (tokia eiles tvarka). Viska sumaisti. Turetu gautis tirsta, bet taki mase. Supilti i sviestu patepliota kepimo inda, kepti 25min 190 laipsniu temperaturoje.
Iskepus atrodo taip - ant virsaus plutele tokia kakavos spalvos, viduje - tasi ruda mase (gali atrodyti, kad dar neiskepe, bet taip turi buti!!).
ps gavosi gerai, gal per saldus mano skoniui, ir nedejau riesutu. Pabandysiu su jais kitakart.
Komentarų nėra:
Rašyti komentarą